5 redenen om naar de Pier te gaan

  1. Reuzenrad op De Pier
    Den Haag van grote hoogte bekijken? Op de Scheveningse Pier bevindt zich Nederlands eerste reuzenrad boven zee, dat een spectaculair uitzicht biedt over het 11 kilometer lange strand en de skyline van Den Haag. Het veertig meter hoge reuzenrad heeft 36 gesloten gondels met airco, waaronder één vip-gondel die is voorzien van een glazen bodem en extra luxe inrichting. Alle gondels beschikken over comfortabele zitjes en bieden stuk voor stuk ruimte aan maximaal zes personen. Een ritje met het reuzenrad duurt ongeveer twintig minuten.
  2. Horeca en winkels
    Op zowel het beneden- als het bovendek en het Zuidereiland van De Pier zijn kiosken en terrassen gevestigd met vernieuwende food-, drink- en retaileconcepten. Een soort food truck festival maar dan het hele jaar rond! De ondernemers bieden stuk voor stuk een onderscheidend concept aan en hebben bewust gekozen voor deze unieke locatie.
  3. Hotelsuites boven zee
    Slapen boven zee? Dat kan in de Pier Suites! Deze nieuwe hotelkamers bevinden zich op het Toreneiland van De Pier in Scheveningen. Nederlands bekendste attractie aan de kust biedt daarmee de mogelijkheid om te overnachten met spectaculair uitzicht over de Noordzee. Alles in de hotelsuites ademt luxe. De vijf exclusieve hotelsuites van ruim 30 m² hebben elk een eigen buitenruimte met panoramisch uitzicht op het noorden en zijn voorzien van een jacuzzi midden in de kamer en een kingsize bed van superieure kwaliteit. Overnachten op De Pier is onvergetelijk!
  4. Bungy Jump Holland
    Bungy Jump Holland is opgericht in 1991 en heeft sindsdien het Bungy Jumpen verzorgd in diverse dorpen en steden in heel Nederland. In augustus 2001 is Bungy Jump Scheveningen geopend. Vanaf het torentje op De Pier kan er gesprongen worden van een hoogte van 60 meter boven de Noordzee, 300 meter vanuit de kust.
  5. Scheveningen
    De Pier is omringd door allerlei attracties in Scheveningen, zoals de Palace Promenade, Museum Beelden aan Zee, Holland Casino, Pathé en het Circustheater. In de directe omgeving van De Pier is vier seizoenen lang van alles te doen voor jong en oud. Na een heerlijke strandwandeling kun je bij winkelcentrum de Palace Promenade zeven dagen per week shoppen en lekker eten.